Viser arkivet for april, 2014

NATURKLATREJUNGEL!

I høst var gardskona på kurs i bygging av NATURKLATREJUNGEL.

Det var veldig gøy og lærerikt, og etter entusiastisk beskrivelse til resten av gardsfamilien fikk vi lyst til å bygge vår egen naturklatrejungel med en gang. Men vinteren kom og gikk, før vi endelig kunne sette i gang. Men i helga satte vi i gang, og vi bygde en mini-variant med fire “stasjoner” på tunet.

En naturklatrejungel er et fantastisk redskap for fysisk utfoldelse, motorikk, balanse, kreativitet, og garantert mye moro. For både barn og voksne!

Her er både den ene og andre i familien i gang! Det er gøy og ganske slitsomt skal jeg si deg!

Den eneste som ikke er fornøyd med innretningen, er Rutur-hunden. Han skjønner ikke vitsen, og kommer drassende med den ene leka etter den andre; grisen som ikke grynter lenger, ballen som ingen har tid til å kaste fordi vi bare klatrer og balanserer, og beinet som er halv-tygd og ikke noen av oss bryr seg om å leke med. Godt han har høne-gjengen snuse litt på!

Vi har planer om å bygge en naturklatrejungel i skogen også, ved gapahuken vår, men det skjer nok ikke før etter våronna. Imens storkoser vi oss med mini-varianten på tunet. Og det er lov å komme og prøve!