Viser arkivet for juni, 2015

Sylta gresskar fra Sø-Disi - - - på lørdagspizzaen!

Lørdag er lik pizza på Sø-Disi. Vi pleier å lage taco-pizza med rester fra fredags-taco’n, og “Three-cheese-pizza” med diverse oster vi har tilgjengelig – ofte blir det både tre og fire ulike på en pizza. Dagens lørdagspizza har en ny vri:

I onna hører vi mye på radioen mens vi sitter i hver vår traktor, både S og jeg. Og i år hørte vi begge noe vi festa oss ved på P1; nemlig at det er godt å bruke sylta gresskar på pizza med blåmuggost. Det har vi aldri prøvd før – og aldri tenkt på før. Og sylta gresskar har vi jo! Sjøldyrka og sjølsylta.

Lurer du på hvordan det smakte? Deilig! Virkelig. Har du lyst til å prøve sjøl? Om noen måneder er det ny runde med sylting av gresskar på Sø-Disi, og da er det mulig å kjøpe det her, i gardsbutikken vår “Henger’n til Hagen”!